POLECAMY

Kokosowy Roma-ns O’ccaffe

W niewielkiej ilości wody zaparz mocną kawę - esencję, oddziel fusy i poczekaj, aby przestygła. Dodaj likier kokosowy, zalej zimnym mlekiem i dokładnie wymieszaj...

Składniki
40 ml rumu kokosowego,
50 ml esencji zaparzonej kawy O’Ccaffe Luxe Bar,
100 ml mleka 3,2 %, Kokosowy Roma-ns O’ccaffe
bita śmietana,
wiórki kokosowe i rodzynki do przystrojenia

Sposób przygotowania
W niewielkiej ilości wody zaparz mocną kawę - esencję, oddziel fusy i poczekaj, aby przestygła. Dodaj likier kokosowy, zalej zimnym mlekiem i dokładnie wymieszaj. Przelej kawę do przezroczystych dużych kieliszków, możesz dodać dwie kostki lodu. Kawę ozdób bitą śmietaną posyp wiórkami kokosowymi i rodzynkami.
SKOMENTUJ
KOMENTARZE (0)