Śniadaniowa pasta z „Paryżanek”

„Paryżanki” bardzo drobno pokroić. Serek topiony rozgnieść widelcem i wymieszać z majonezem i parówkami. Następnie dodać drobno posiekany szczypiorek. Doprawić do smaku solą pieprzem i jeszcze raz wymieszać. Pasta wyśmienicie smakuje na francuskiej bagietce.
/ 27.05.2013 09:24

Składniki

  • 4 „Paryżanki” klasyczne ZM Pekpol
  • 2 serki topione
  • 2 łyżki majonezu
  • pieprz i sól

Śniadaniowa pasta z „Paryżanek”

Sposób przygotowania

„Paryżanki” bardzo drobno pokroić. Serek topiony rozgnieść widelcem i wymieszać z majonezem i parówkami. Następnie dodać drobno posiekany szczypiorek. Doprawić do smaku solą pieprzem i jeszcze raz wymieszać. Pasta wyśmienicie smakuje na francuskiej bagietce.