POLECAMY

Kolorowe koreczki imprezowe

Warzywa umyć. Plastry szynki pokroić w kawałki .Ogórki pokroić w grubsze plasterki. Pomidorki nabijać w całości na patyczki, a nieco większe przekroić na pół. Nabijać resztę składników według uznania.

Składniki

  • pomidorki koktajlowe

  • ogórki gruntowe
  • szynka w plastrach
  • ser żółty ( lub Zotarella )
  • do ozdoby: listki oregano lub bazylii
  • sól
  • pieprz
  • kilka krótkich wykałaczek

Sposób przygotowania

Warzywa umyć. Plastry szynki pokroić w kawałki .Ogórki pokroić w grubsze plasterki. Pomidorki nabijać w całości na patyczki, a nieco większe przekroić na pół. Nabijać resztę składników według uznania.

Ozdobić listkami oregano lub bazylii. Oprószyć solą i pieprzem.

SKOMENTUJ
KOMENTARZE (0)