Strogonoff z wątróbki

Ciekawa wersja na Strogonoff, z indyczą wątróbką. Gulasz zgodny z zasadami diety Dukana.

Strogonoff z wątróbki

 

Składniki potrzebne do przyrządzenia:

Strogonoff z wątróbki

 

 

  • 8 wątróbek z indyka
  • duża cebula
  • 8 pieczarek
  • 4 ogórki konserwowe
  • garść fasoli szparagowej
  • sól, pieprz
  • kostka rosołowa

Sposób przygotowania:

Szklankę wody zagotować z kostką rosołową, dodać cebulę, pieczarki i fasolę. Gotować około 15 minut. Dodać pokrojoną w cienkie plastry wątróbkę. Gotować do miękkości. Ogórki konserwowe pokroić w słupki, dodać do gulaszu. Doprawić solą i pieprzem.

SKOMENTUJ
KOMENTARZE (0)