Pomidory wypełnione serkiem

Lekka i sycąca przekąska - pomidory wypełnione serkiem.
/ 23.01.2013 09:09

Pomidory

Składniki na 4 porcje:

  • 4 mięsiste pomidory (800 g)
  • 100 g pokrojonych w krążki, brązowych oliwek bez pestek
  • 2 łyżki posiekanego kopru
  • 60 g serka Bieluch naturalny
  • 1 łyżka /15 g jogurtu naturalnego
  • 2 ząbki posiekanego czosnku
  • suszona papryka słodka
  • sól do smaku

Przygotowanie

  1. Pomidory wydrąż, lekko posól w środku.
  2. Do serka dodaj oliwki, posiekany czosnek, suszoną słodką paprykę i posiekany koperek.
  3. Całość dobrze wymieszaj.
  4. Napełnij pomidory farszem.

Źródło: Materiały prasowe IMR advertising by PR/SM BIELUCH

Zobacz także: Salsa z awokado

SKOMENTUJ
KOMENTARZE (1)
/03.06.2014 19:14
Fajny przepisy:) Na pewno kiedyś skorzystam. Lekka a sycąca przekąska z pewnością.