Książki kulinarne - premiery wiosna 2014

Powitaj wiosnę w swojej kuchni, zainspiruj się naszymi propozycjami.
Weronika Kwaśniak / 25.03.2014 14:26
Wiosna sprzyja szukaniu inspiracji w kuchni! Warto testować nowe smaki i otwierać się na innowacyjne doznania. Pomysłów szukaj w wiosennych książkach kucharskich!

Książki kulinarne - premiery wiosna 2014

Niektóre z naszych propozycji to dopiero zapowiedzi książek, które ukażą się w kwietniu. Wszyscy czekają na premierę książki Magdy Gessler pod tytułem "Kuchenne rewolucje. Nowe przepisy Magdy Gessler".
Swoje pomysły na pyszne dania przedstawi inny znany kreator smaków, Michel Moran, w książce "Doradca smaku". Nową książkę wyda też Agnieszka Maciąg - w "Smaku miłości" znajdzie się nie tylko porcja przepisów, ale również wiele refleksji gwiazdy.

Książki kulinarne na wiosnę - już w sklepach

Dużą popularnością cieszą się przepisy Ani Starmach zebrane w książce "Pyszne 25. Nowa porcja przepisów".
Dzięki Gordonowi Ramsayowi dowiesz się, jak wyczarować pyszne dania w pięć minut! Anna Czelej w swojej książce prezentuje wiosenne pomysły na dania wegetariańskie, a Dave Myers i Si King radzą, jak schudnąć i jednocześnie nie rezygnować ze swojej miłości do jedzenia.

Sprawdź nasze porady kulinarne:

Sprawdź nasze propozycje książek kulinarnych na wiosnę!

Tagi: książka