
Książki kulinarne - premiery wiosna 2014
Niektóre z naszych propozycji to dopiero zapowiedzi książek, które ukażą się w kwietniu. Wszyscy czekają na premierę książki Magdy Gessler pod tytułem "Kuchenne rewolucje. Nowe przepisy Magdy Gessler".Swoje pomysły na pyszne dania przedstawi inny znany kreator smaków, Michel Moran, w książce "Doradca smaku". Nową książkę wyda też Agnieszka Maciąg - w "Smaku miłości" znajdzie się nie tylko porcja przepisów, ale również wiele refleksji gwiazdy.
Książki kulinarne na wiosnę - już w sklepach
Dużą popularnością cieszą się przepisy Ani Starmach zebrane w książce "Pyszne 25. Nowa porcja przepisów".Dzięki Gordonowi Ramsayowi dowiesz się, jak wyczarować pyszne dania w pięć minut! Anna Czelej w swojej książce prezentuje wiosenne pomysły na dania wegetariańskie, a Dave Myers i Si King radzą, jak schudnąć i jednocześnie nie rezygnować ze swojej miłości do jedzenia.
Sprawdź nasze porady kulinarne:
Gadżety do kuchni - 20 przydatnych gadżetów
Jak obierać krewetki?
Savoir-vivre przy stole - infografika
Jak obierać krewetki?
Savoir-vivre przy stole - infografika