Porady indyjskiej mamy - gotowanie
Porady indyjskiej mamy - gotowanie15 lat temu
Kuchnia indyjska wcale nie musi kojarzyć się z czasochłonną nauką. Dowiedz się, co radzą indyjskie gospodynie, a skrócisz sobie drogę do kulinarnego sukcesu! Czytaj więcej
Sałatki a potrzebne wyposażenie
Sałatki a potrzebne wyposażenie15 lat temu
Jeśli w twoim domu codziennie powstaje jakaś sałatka, na pewno wiesz, że niektóre urządzenia bardzo się przydają. Np. wirówka do sałaty. Ale to nie wszystko co może Ci się przydać.... Czytaj więcej
Jakie narzędzia przydają się podczas smażenia w głębokim tłuszczu?
Jakie narzędzia przydają się podczas smażenia w głębokim tłuszczu?15 lat temu
Aby smażenie pączków lub kurczaka w cieście stało się jeszcze łatwiejsze, zaopatrzmy się w dwa praktyczne przedmioty – termometr i łyżkę cedzakową. Czytaj więcej
Jak zorganizować sobie kuchnię?
Jak zorganizować sobie kuchnię?15 lat temu
Nawet najpiękniejsza kuchnia, jeśli jest źle zorganizowana, doprowadzi cię w końcu do szału. Dlatego jeśli jesteś na etapie projektowania lub remontowania, spraw by była funkcjonalna. Czytaj więcej
Co trzeba wiedzieć o pieczeniu ryb?
Co trzeba wiedzieć o pieczeniu ryb?15 lat temu
Pieczenie ryb to zdrowy i szybki sposób na ich przygotowanie. Ponieważ mięso ryb jest delikatniejsze niż czerwone mięso, wystarczy ci już 15-20 minut na ich przygotowanie. Czytaj więcej
Jak przybrać półmiski z zakąskami?
Jak przybrać półmiski z zakąskami? 15 lat temu
Jeśli planujemy podawać na świąteczny stół półmiski z zimnymi przekąskami, można je przegotować na kilka godzin przed postawieniem na stole. Czytaj więcej
Aby pieczone mięso było jak najmniej tłuste
Aby pieczone mięso było jak najmniej tłuste15 lat temu
Jeśli chcesz ograniczyć ilość tłuszczu w swojej diecie, zrezygnuj ze smażenia i przerzuć się na pieczenie. I to bez używania oleju. Nic się nie przypali, spokojna głowa. A to dlatego, że… Czytaj więcej
Jak zrobić doskonałą potrawkę z kurczaka?
Jak zrobić doskonałą potrawkę z kurczaka?15 lat temu
Nietypowa kolejność – mięso najpierw pieczemy, a potem łączymy z doskonale doprawionymi, duszonymi warzywami. Efekt? Zaczyna ci być żal, że człowiek ma taki mały żołądek. Czytaj więcej
Pieczemy pieczeń rzymską
Pieczemy pieczeń rzymską15 lat temu
Pieczeń rzymska czyli klops. Robi się ją z kuli mielonego mięsa, nierzadko wkładając do środka gotowane jaja. A czy ktoś wie, dlaczego klops kojarzony jest z niepowodzeniem? Czytaj więcej
Jak suszymy koper?
Jak suszymy koper?15 lat temu
Koperek to bardzo mocna przyprawa. W większości dominuje nad innymi ziołami. Suszony, może o każdej porze roku wzbogacać nasze potrawy, na przykład z łososia lub z ziemniaków. Czytaj więcej

Redakcja poleca

REKLAMA

Jakiekolwiek aktywności, w szczególności: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie treści, danych lub informacji dostępnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególności w celu ich eksploracji, zmierzającej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji jest zabronione oraz wymaga uprzedniej, jednoznacznie wyrażonej zgody administratora serwisu – Burda Media Polska sp. z o.o. Obowiązek uzyskania wyraźnej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez względu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania treści, danych lub informacji dostępnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak również bez względu na charakter tych treści, danych i informacji.

Powyższe nie dotyczy wyłącznie przypadków wykorzystywania treści, danych i informacji w celu umożliwienia i ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umożliwienia pozycjonowania stron internetowych zawierających serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Więcej informacji znajdziesz tutaj.