Sałatka z tuńczyka

Seler pociąć na kawałki, wrzucić do miski, posolić, zalać odrobiną wody, po kilku minutach odsączyć. Dodać pokrojonego w kostkę pomidora, ogórka i kawałki tuńczyka.

Sałatka z tuńczyka

Składniki potrzebne do przyrządzenia:

 

 

 

 

  • 2 łodygii selera naciowego

    Sałatka z tuńczyka

  • pół puszki tuńczyka w sosie własnym
  • pomidor
  • kiszony ogórek
  • zioła prowansalskie, sól i pieprz

Sposób przygotowania:

Seler pociąć na kawałki, wrzucić do miski, posolić, zalać odrobiną wody, po kilku minutach odsączyć. Dodać pokrojonego w kostkę pomidora, ogórka i kawałki tuńczyka. Doprawić do smaku.

SKOMENTUJ
KOMENTARZE (1)
/2 lata temu
pomidora i ogórka nie łączymy!