Aromatyczna ryba z grilla

Wszystkie składniki (oprócz ryby) wymieszać.Każdą rybę zawinąć w folię, odłożyć na 24 godziny do lodówki. Tak przygotowaną rybę możemy piec na grillu w folii aluminiowej. Czas pieczenia wyn
/ 19.04.2007 12:05

Składniki

  • 4 ryby

  • rozmaryn
  • ½ łyżeczki soli
  • szczypta mielonej ostrej papryki
  • 2 łyżki oliwy
  • sok z 1 cytryny

Sposób przygotowania

Wszystkie składniki (oprócz ryby) wymieszać.

Każdą rybę zawinąć w folię, odłożyć na 24 godziny do lodówki.

Tak przygotowaną rybę możemy piec na grillu w folii aluminiowej. Czas pieczenia wynosi około 20 minut.

SKOMENTUJ
KOMENTARZE (1)
/27.07.2011 01:26
Co ma wspólnego ryba i wegetarianizm?! Ludzie, zmieńcie dział dla wszystkich nieodpowiednich przepisów w dziale Potrawy jarskie! Ani ryba, ani owoce morza, ani boczek, ani żelatyna NIE SĄ POTRAWAMI JARSKIMI!!!!