Buraczki z papryką i cebulą na zimę. Zobacz przepis na przetwory
Buraczki z papryką i cebulą na zimę. Zobacz przepis na przetwory4 lata temu
Buraczki z papryką świetnie smakują w ostrzejszej wersji - nie żałuj przypraw i czosnku. Podkręć ich smak chili! Jeśli wolisz łagodniejszą wersję, pomiń ten składnik. Czytaj więcej
Pumpkin Spice Latte, czyli dyniowa kawa latte idealna na jesień
Pumpkin Spice Latte, czyli dyniowa kawa latte idealna na jesień4 lata temu
Kawa o zapachu jesieni ma korzenny aromat, posmak imbiru, cynamonu, kardamonu. Pumpkin Spice Latte to kawa idealna na chłodne dni - rozgrzewa i otula smakiem. Czytaj więcej
Zupa z dyni Magdy Gessler - przepis, składniki i przygotowanie
Zupa z dyni Magdy Gessler - przepis, składniki i przygotowanie4 lata temu
Przepis na zupę z dyni Magdy Gessler z książki „Kuchnia moja pasja” i różni się od klasycznego - sercem jest oczywiście dynia, lecz z dodatkiem śmietany kremówki, sera gruyer lub radamer, a bulion musi być drobiowy. Czytaj więcej
Dżem z jabłek z pomarańczową galaretką - przepis na dżem jabłkowy
Dżem z jabłek z pomarańczową galaretką - przepis na dżem jabłkowy4 lata temu
Dżem z jabłek z galaretką pomarańczową to doskonałe połączenie smaków. Dżem z jabłek możesz przygotować także z galaretką o innym smaku i kolorze. Czytaj więcej
Przetwory z grzybów - jak zrobić grzyby w słoiku, by były pyszne
Przetwory z grzybów - jak zrobić grzyby w słoiku, by były pyszne4 lata temu
Do przetworów z grzybów wybieraj okazy nie za młode, ani nie za stare (mają słaby aromat). Do marynowania grzybów w słoikach najlepsze są małe grzybki - nowicjuszom polecamy borowiki, podgrzybki, kurki i gąski. Czytaj więcej
Skrzypiące buty - co robić, żeby buty nie skrzypiały?
Skrzypiące buty - co robić, żeby buty nie skrzypiały?4 lata temu
Skrzypiące buty to uciążliwy problem, ale jest prosty sposób na to co zrobić, by buty nie skrzypiały. Jeśli dodatkowa wkładka nie pomaga i obuwie nadal skrzypi, porządnie je wysusz i użyj kleju. Czytaj więcej
Nalewka z pigwowca - sprawdzony przepis na pyszną domową nalewkę
Nalewka z pigwowca - sprawdzony przepis na pyszną domową nalewkę4 lata temu
Do przygotowania nalewki z pigwowca potrzebujesz kilograma owoców, 400 gramów cukru, laski cynamonu i litr alkoholu - wódki 40% lub spirytusu 70%. Czytaj więcej
Soft minimalism w limitowanej kolekcji kapsułowej od Gino Rossi i CCC
Soft minimalism w limitowanej kolekcji kapsułowej od Gino Rossi i CCC4 lata temu
Wyjątkowo estetyczny design zredukowany do czystych, szlachetnych materiałów. Proste wzory, klasyczne bryły, brak elementów ozdobnych i naturalna skóra bez obszycia. Tym razem bez printów, o gładkiej, czystej strukturze. Limitowana kapsuła od Gino Rossi to pochwała stylowego, delikatnego minimalizmu. Czytaj więcej
Sok z pigwy - przepis na pyszny dodatek do herbaty
Sok z pigwy - przepis na pyszny dodatek do herbaty4 lata temu
Przygotowanie soku z pigwy trwa 5 dni. Zasypane cukrem owoce, codziennie należy lekko ugniatać, aby puściły sok. Gotowy sok z pigwy możesz zapasteryzować w słoikach. Czytaj więcej
Pigwa do herbaty - przepis na aromatyczny i rozgrzewający dodatek
Pigwa do herbaty - przepis na aromatyczny i rozgrzewający dodatek4 lata temu
Pigwa do herbaty nada naparowi pięknego aromatu. Przygotuj 1 kg bardzo dojrzałych owoców pigwy, 300 g cukru i cynamon. Słoiki należy pasteryzować przez 20 minut. Czytaj więcej

Redakcja poleca

REKLAMA

Jakiekolwiek aktywności, w szczególności: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie treści, danych lub informacji dostępnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególności w celu ich eksploracji, zmierzającej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji jest zabronione oraz wymaga uprzedniej, jednoznacznie wyrażonej zgody administratora serwisu – Burda Media Polska sp. z o.o. Obowiązek uzyskania wyraźnej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez względu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania treści, danych lub informacji dostępnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak również bez względu na charakter tych treści, danych i informacji.

Powyższe nie dotyczy wyłącznie przypadków wykorzystywania treści, danych i informacji w celu umożliwienia i ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umożliwienia pozycjonowania stron internetowych zawierających serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Więcej informacji znajdziesz tutaj.