Jak luzować kurczaka
Jak luzować kurczaka15 lat temu
Pieczony w całości kurczak pięknie wygląda na półmisku. Ale, gdy trzeba podać go gościom, zaczynają się schody. Nikt bowiem nie lubi patrzeć na nieapetyczny kadłubek na środku stołu. Dlatego, żeby poradzić sobie z tematem, warto zluzować kurczaka i go nadziać. Potem z krojeniem nie będzie kłopotu. Czytaj więcej
Jak przygotować bakłażany?
Jak przygotować bakłażany?15 lat temu
Od bardzo wielu lat popularny w kuchni śródziemnomorskiej - w Polsce zaczyna coraz częściej gościć na stołach. Czytaj więcej
Jak przygotować miękką wołowinę?
Jak przygotować miękką wołowinę?15 lat temu
Miękka i delikatna wołowina to obiekt westchnień niejednej pani domu. Zdradzamy kilka sposobów, jak przygotować idealną pieczeń. Czytaj więcej

Redakcja poleca

REKLAMA