Babka ucierana z kakao i polewą czekoladową. Prosty przepis
Babka ucierana z kakao i polewą czekoladową. Prosty przepis5 lat temu
Babka ucierana jest bardzo puszysta, a do tego wyjątkowo wilgotna. Nasze ciasto ma dodatek kakao, a do tego pyszną intensywnie czekoladową polewę. Czytaj więcej
Babka czekoladowa z polewą i orzechami. Prosty przepis na wielkanocne ciasto
Babka czekoladowa z polewą i orzechami. Prosty przepis na wielkanocne ciasto5 lat temu
Babka czekoladowa jest tak pyszna, że zasmakuje każdemu – szczególnie dzieciom! Ozdób ją ulubionymi orzechami i bakaliami, by jeszcze bardziej wzbogacić jej smak. Czytaj więcej
Waniliowa babka na oleju. Zobacz przepis nie tylko na Wielkanoc
Waniliowa babka na oleju. Zobacz przepis nie tylko na Wielkanoc5 lat temu
Babka na oleju jest puszysta i aromatyczna. Posyp ją cukrem pudrem lub polej domowym lukrem cytrynowym. Czytaj więcej
Babka majonezowa w dwóch kolorach. Przepis na pyszne i piękne ciasto
Babka majonezowa w dwóch kolorach. Przepis na pyszne i piękne ciasto5 lat temu
Babka majonezowa jest wyjątkowo wilgotna, puszysta i miękka. Robi się ją zaledwie z 7 składników, które z pewnością masz w swojej kuchni. Czytaj więcej
Kopiec kreta to ciasto nie tylko na wiosnę. Zobacz prosty przepis
Kopiec kreta to ciasto nie tylko na wiosnę. Zobacz prosty przepis5 lat temu
Kopiec kreta ma kremowy środek i pyszny kakaowy spód. Przygotowanie tego ciasta zajmuje zaledwie 25 minut, a gwarantujemy, że zasmakuje każdemu. Czytaj więcej
Łatwe kimchi. Przepis na tradycyjną koreańską przekąskę
Łatwe kimchi. Przepis na tradycyjną koreańską przekąskę5 lat temu
Kimchi to tradycyjne danie kuchni koreańskiej. Jego przygotowanie jednak nie jest wcale takie trudne. Wystarczą świeże warzywa i kilka dni na fermentację. Czytaj więcej
Dekoracja tortu urodzinowego, dzięki której będzie jeszcze pyszniejszy
Dekoracja tortu urodzinowego, dzięki której będzie jeszcze pyszniejszy5 lat temu
Dekoracja tortu jest równie ważna co idealny biszkopt czy krem. Zobacz nasze pomysły, dzięki którym urodziny będą jeszcze bardziej magiczne! Czytaj więcej
Kolacja na ciepło we włoskim stylu, czyli frittata z warzywami
Kolacja na ciepło we włoskim stylu, czyli frittata z warzywami5 lat temu
Frittata to jajeczne danie z dodatkiem warzyw, sera lub wędlin. Przypomina omlet lub tartę, a jej przygotowanie zajmuje zaledwie 20 minut. Czytaj więcej
Czulent z wołowiną i fasolą. Zobacz przepis na tradycyjne żydowskie danie
Czulent z wołowiną i fasolą. Zobacz przepis na tradycyjne żydowskie danie5 lat temu
Czulent to danie, które gotuje się bardzo długo – nawet 12 godzin! Tradycyjnie podawało się je podczas szabasu. Czytaj więcej
Karkówka z pieczarkami w lekkim sosie. Pyszny obiad dla całej rodziny
Karkówka z pieczarkami w lekkim sosie. Pyszny obiad dla całej rodziny5 lat temu
Karkówka z pieczarkami jest bardzo sycąca i naprawdę smaczna. Podaj ją w towarzystwie ziemniaków z wody lub kopytek. Czytaj więcej

Redakcja poleca

REKLAMA