Robert Grotkowski

Na co dzień pracuje w „Poradniku domowym” i „Pani Domu”. W obu pismach zajmuje się kulinariami

Jak zrobić ziemniaki pieczone w piekarniku? Spróbuj!
Jak zrobić ziemniaki pieczone w piekarniku? Spróbuj!6 lat temu
Pieczone ziemniaki to szybki i prosty sposób na to popularne warzywo. Takie danie zawsze się udaje i wszystkim doskonale smakuje. Czytaj więcej
Jakie są wartości odżywcze ziemniaków? Dlaczego warto włączyć je do diety?
Jakie są wartości odżywcze ziemniaków? Dlaczego warto włączyć je do diety?6 lat temu
Jemy je praktycznie codziennie, a jednak niespecjalnie cenimy za ich wartości odżywcze. A ziemniaki mają ich naprawdę dużo! Czytaj więcej
Co zrobić, aby ziemniaczane purée było idealnie gładkie?
Co zrobić, aby ziemniaczane purée było idealnie gładkie?7 lat temu
To niby tylko dodatek. Jednak i z purée z ziemniaków można zrobić małe kulinarne dzieło sztuki. Zobacz! Czytaj więcej
Róża kalafiorowa - przepis, składniki i przygotowanie
Róża kalafiorowa - przepis, składniki i przygotowanie8 lat temu
Czyli kalafior faszerowany mielonym mięsem. Pyszne i nietypowe danie. Spróbuj! Czytaj więcej
Sałatka makaronowa z papryką - przepis, składniki i przygotowanie
Sałatka makaronowa z papryką - przepis, składniki i przygotowanie8 lat temu
Z dodatkiem fety. Świetna na kolację lub lunch do pracy! Czytaj więcej
Zapiekanka kalafiorowa z parmezanem – przepis, składniki i przygotowanie
Zapiekanka kalafiorowa z parmezanem – przepis, składniki i przygotowanie8 lat temu
Pyszne jarskie danie na obiad. Wyjątkowy smak zawdzięcza dodatkowi parmezanu i szczypty curry. Spróbuj! Czytaj więcej

Redakcja poleca

REKLAMA