Robert Grotkowski

Na co dzień pracuje w „Poradniku domowym” i „Pani Domu”. W obu pismach zajmuje się kulinariami

Gulasz wieprzowy z warzywami
Gulasz wieprzowy z warzywami10 lat temu
Wyjątkowo aromatyczny, doprawiony pikantnie pieprzem Cayenne i curry. Czytaj więcej
Gulasz wołowy zapiekany z ziemniakami
Gulasz wołowy zapiekany z ziemniakami 10 lat temu
Wymaga trochę zachodu, ale odwdzięcza się wspaniałym smakiem i wyglądem. Czytaj więcej
Ciasto limonkowe z melisą
Ciasto limonkowe z melisą10 lat temu
Skosztuj tego wyjątkowo orzeźwiającego wypieku! Czytaj więcej
Sałatki ziemniaczane – 3 oryginalne pomysły
Sałatki ziemniaczane – 3 oryginalne pomysły10 lat temu
Doskonale smakować będą na lunch w pracy lub kolację. Czytaj więcej
Pasty do kanapek - 7 szybkich przepisów
Pasty do kanapek - 7 szybkich przepisów10 lat temu
Znakomicie zastąpią sery, wędliny czy dżemy. A robi się je łatwo i szybko. Czytaj więcej
Kuchnia pekińska - 4 proste przepisy na obiad
Kuchnia pekińska - 4 proste przepisy na obiad10 lat temu
Wypróbuj proste i pyszne przepisy i przenieś się prosto do Pekinu! Czytaj więcej
Bomba kremowa w plastrach rolady
Bomba kremowa w plastrach rolady10 lat temu
Delikatna, rozpływa się w ustach! Czytaj więcej

Redakcja poleca

REKLAMA