Robert Grotkowski

Na co dzień pracuje w „Poradniku domowym” i „Pani Domu”. W obu pismach zajmuje się kulinariami

Łopatka z kiszoną kapustą - przepis, składniki i przygotowanie
Łopatka z kiszoną kapustą - przepis, składniki i przygotowanie8 lat temu
To danie nie tylko doskonale smakuje, ale także syci nawet wilcze apetyty. Skosztuj! Czytaj więcej
Sałatka z truskawek i kiwi - przepis składniki i przygotowanie
Sałatka z truskawek i kiwi - przepis składniki i przygotowanie10 lat temu
Słodkie owoce z cierpkim likierem pomarańczowym i prażonymi migdałami? Rewelacja! Czytaj więcej
Sałatka z melona - przepis składniki i przygotowanie
Sałatka z melona - przepis składniki i przygotowanie10 lat temu
Wspaniała sałatka z imbirem i białym winem w wydrążonych połówkach melona! Czytaj więcej
Placki ryżowe - przepis składniki i przygotowanie
Placki ryżowe - przepis składniki i przygotowanie10 lat temu
Według przepisu z Kalifornii. Z pysznym sosem z cukinii, pomidorów i papryki! Czytaj więcej
Pomarańczowy suflet z kaszy kukurydzianej
Pomarańczowy suflet z kaszy kukurydzianej10 lat temu
Podawaj go od razu po wyjęciu z pieca, np. z konfiturą malinową. Czytaj więcej

Redakcja poleca

REKLAMA