Zobacz, które przepisy na faszerowane warzywa staną się hitem w twoim domu!
Faszerowana cukinia z grilla - najlepszy przepis
Faszerowana cukinia z grilla może być przygotowana w wersji wege albo mięsnej. W obu przypadkach smakuje doskonale i świetnie sprawdza się nie tylko na majówkę i sezon grillowy, ale także na co dzień, jeśli masz w domu elektryczny grill. Zobacz, jak przygotować soczyste cukinie nadziewane mięsem mielonym lub ryżem/kaszą.
Bakłażan z grilla - przygotuj go tak, że zachwyci każdego
Idealny bakłażan z grilla pasuje do wszystkich dań mięsnych, ale może być także świetną przekąską na wegańskim grillu. Możesz przygotować go na wiele sposobów - nafaszerować ulubionymi dodatkami albo pokroić w plastry i grillować z przyprawami lub marynatą. Zobacz sprawdzone przepisy na bakłażany z grilla.
Ziemniaki faszerowane szpinakiem - sprawdzony przepis
Ziemniaki faszerowane szpinakiem warto wzbogacić dodatkiem sera feta, a także innym wyrazistym składnikiem - np. krewetkami, boczkiem albo szynką.
Faszerowane ziemniaki z łososiem i serem
Niezwykle aromatyczne danie!
Faszerowana papryka z wołowiną
Pikantne danie!
Faszerowane patisony z ryżem i boczkiem
Wypróbuj nasz przepis na to oryginalne danie!
Faszerowane patisony
Pyszności na twoim stole!
Ziemniaki faszerowane grzybami
Przekąska na każdą okazję!
Pomidory faszerowane kurkami
Wegetariańska przekąska z grzybami!
Faszerowana główka kapusty - przepis
To orgyinalne danie łączy w sobie tradycyjny smak pieczonej kapusty z niebanalnym podaniem. Sprawdź nasz przepis!
Papryka faszerowana z grilla - przepis
Warzywa grillowane stanowią bardzo dobrą alternatywę dla tych, którym znudziła się już karkówka czy kiłbaska z grilla...
Ziemniaki faszerowane - przepis
Ziemniaki faszerowane to pyszne danie dla całej rodziny. Polane pikantnym lub czosnkowym sosem stanowią efektowny dodatek do dania głównego.
Kapusta faszerowana mięsem i papryką - przepis
Kapusta faszerowana mięsem i papryką to efektowne danie na niedzielny obiad.
Faszerowane ogórki - przepis
Faszerowane ogórki to lekka i zdrowa przekąska, którą możesz podać swoim gościom podczas świąt. Zobacz, jak ją szybko przygotować!