Owocowe paznokcie
Owocowe paznokcie16 lat temu
Koniec z czarnymi i metalicznie granatowymi kolorami na dłoniach – paznokcie mają być intensywnie soczyste i zmysłowe. Co ciekawe, nawet po zmyciu emalii, mamy mieć zapach owoców na rękach! Czytaj więcej
Nietypowe przysmaki
Nietypowe przysmaki16 lat temu
Paradoksalnie, nie każdy rarytas musi być apetyczny. Nie mówię tu przy tym o papce ze szpinaku czy żołądkach, którymi karmiono nas w dzieciństwie… Czytaj więcej
Wrażliwość na słońce
Wrażliwość na słońce16 lat temu
Mało kto nie lubi ciepłych, opalających promieni - co innego powiedziałaby jednak pewnie niejedna skóra… Czytaj więcej
Jak osiągnąć orgazm?
Jak osiągnąć orgazm?16 lat temu
Technicznie rzecz biorąc to „eksplozyjne rozładowanie napięcia neuromięśniowego”, dla większości z nas - po prostu szczyt przyjemności. Czytaj więcej
Zjeść Irlandię
Zjeść Irlandię16 lat temu
Ponoć połowa Polaków już mieszka w Irlandii… Jak smakuje ten nasz ulubiony wyjazdowy kraj? Czytaj więcej
Owoce letnie: Brzoskwinie
Owoce letnie: Brzoskwinie16 lat temu
Nazywane przez Rzymian perskimi jabłkami, tak naprawdę pochodzą z Chin. Soczyste, otoczone aksamitną skórką są synonimem pięknej, zdrowej cery i wielkim kuchennym hitem. Czytaj więcej
Desery mistrzów: Pieczona Alaska
Desery mistrzów: Pieczona Alaska16 lat temu
Za Oceanem nie ma osoby, która nie znałaby słodkiego smaku tego wybitnie amerykańskiego deseru. Nazwa („Baked Alasca”) nie jest przypadkowa – efekt końcowy przypomina górę lodową. Czytaj więcej
Nie tylko gulasz
Nie tylko gulasz16 lat temu
Kuchnia węgierska słynie z ostrości i solidności – nie ma tu miejsca na delikatne smaki i dietetyczne potrawy. Czytaj więcej
Marzę o grubych… włosach
Marzę o grubych… włosach16 lat temu
Chudniemy chętnie w talii i biodrach, ale jeśli chodzi o czuprynę, nadmiar jest zawsze uroczy. Niestety, natura nie bywa w tym zakresie już tak szczodra… Czytaj więcej
Gorące klimaty czyli chili
Gorące klimaty czyli chili16 lat temu
Intensywnie kolorowe, pozakręcane, lśniące - papryczki są nie tylko najlepszą ozdobą kuchni, ale dla wielu nacji, jej niezbędnym składnikiem. Czytaj więcej

Redakcja poleca

REKLAMA