W kwietniu wreszcie mogłyśmy poczuć prawdziwą wiosnę! Było to widać również w naszych kuchniach - piękna pogoda pobudza apetyt na pyszne jedzenie.
Najlepsze przepisy - kwiecień 2015
W tym miesiącu naszym czytelniczkom spodobały się zwłaszcza wegetariańskie przepisy - np. placki z soczewicy lub babeczki z płatków kukurydzianych. To dobry wybór, bo są naprawdę pyszne!Za absolutny hit kwietnia pod względem popularności musimy zdecydowanie uznać kotlety cordon bleu i zebrę z czekoladą. Jeśli jeszcze ich nie próbowałyście, koniecznie przetestujcie!
Zobacz inne zbiory przepisów:
Młoda kapusta - przepisy na dania z młodej kapusty
Dania z kalafiora
Co zrobić z rzodkiewki - 23 pomysły
Dania z kalafiora
Co zrobić z rzodkiewki - 23 pomysły
Zobacz 10 najlepszych przepisów kwietnia 2015!
Pikantny kurczak z kukurydzą - przepis składniki i przygotowanie
Z ziemniakami, pomidorami i czosnkiem!
Gołąbki z sałaty - przepis składniki i przygotowanie
Są o wiele pyszniejsze niż te tradycyjne!
Domowy chleb pełnoziarnisty - przepis składniki i przygotowanie
Nie ma pyszniejszego pieczywa, niż własnoręcznie wypieczony chleb!
Łosoś w sosie śmietanowym - przepis składniki i przygotowanie
Najlepiej podawać go z makaronem!
Babeczki z płatków kukurydzianych - przepis składniki i przygotowanie
Ze szczypiorkiem, serem żółtym i papryką!
Gyros zapiekanka - przepis składniki i przygotowanie
Dotychczas przyrządzałaś gyrosa tylko w postaci sałatki? Czas to zmienić!
Placki z soczewicy - przepis składniki i przygotowanie
Najlepiej podawać je z sosem czosnkowym!
Ciasto zebra - przepis składniki i przygotowanie
Najlepsze ciasto biszkoptowe!
Zupa z cukinii - przepis Ani Starmach
Zupa krem z dodatkiem kaszy i... chipsów z szynki!
Kotlety cordon bleu - przepis składniki i przygotowanie
Przygotowywane z kurczaka - z serem, szynką i musztardą!