KLUSKI ŚLĄSKIE: kluski śląskie bez jajek
KLUSKI ŚLĄSKIE: kluski śląskie bez jajek7 lat temu
Tradycyjne polskie danie króluje na stołach w wielu domach. Zobacz, jak przygotować klasyczną wersję, jak i tą bez jajek! Czytaj więcej
PRZYSTAWKI NA ZIMNO: roladki z łososia wędzonego i inne
PRZYSTAWKI NA ZIMNO: roladki z łososia wędzonego i inne7 lat temu
Przystawki na zimno mogą przybrać różne formy – od małych kanapek, po kuszące nadziewane roladki. Warto urozmaicać nadzienia o suszone owoce, świeże warzywa oraz wędzone ryby. Podawane z sosami na bazie jogurtu, serka naturalnego lub śmietany z pewnością zyskają nie tylko na smaku, ale i atrakcyjności. Sprawdź nasze przepisy! Czytaj więcej
Kasia Gotuje z Polki.pl - Sałatka z kiełkami
Kasia Gotuje z Polki.pl - Sałatka z kiełkami7 lat temu
Sałatka z kiełkami przygotowywana na bazie ulubionej mieszanki, to ciekawy pomysł na lekka kolację lub lunch do pracy. Idealnie smakuje z dodatkiem jajek ugotowanych na twardo, ziołowym sosem koperkowym i kolorowymi warzywami. Sprawdźcie i przekonajcie się, jak w łatwy i szybki sposób możecie ją przygotować! Czytaj więcej
Kasia Gotuje z Polki.pl - Trufle z masłem orzechowym
Kasia Gotuje z Polki.pl - Trufle z masłem orzechowym7 lat temu
Trufle z masłem orzechowym przygotowane w wersji bez pieczenia doskonale sprawdzą się jako mała przekąska na imprezie! Wypróbuj z dodatkiem wiórków kokosowych i daktyli! Tak przygotowane możemy podawać oprószone kakao lub polane roztopioną czekoladą. Czytaj więcej
Kasia Gotuje z Polki.pl - Odwrócone ciasto ananasowe
Kasia Gotuje z Polki.pl - Odwrócone ciasto ananasowe7 lat temu
Odwrócone ciasto ananasowe to doskonały pomysł na deser. Spód wykonany z owoców skarmelizuje się, tworząc słodką skorupkę z wierzchu. Sprawdzi się na każdej imprezie karnawałowej! Możesz wykorzystać również inne owoce z puszki - brzoskwinie lub tropikalne. Czytaj więcej
Kasia gotuje z Polki.pl - Róże z jabłek z ciasta francuskiego
Kasia gotuje z Polki.pl - Róże z jabłek z ciasta francuskiego7 lat temu
Płatki róż wykonane z plasterków jabłka i zapieczone w cieście francuskim wyglądają wyjątkowo smacznie. Idealne na imprezy karnawałowe! Czytaj więcej
Kasia gotuje z Polki.pl - Rolada szpinakowa z łososiem
Kasia gotuje z Polki.pl - Rolada szpinakowa z łososiem7 lat temu
Rolada na bazie szpinaku, kremowego serka z dodatkiem aromatycznego łososia to ciekawa przekąska na imprezę! Sprawdź, jak w prosty sposób ją przygotować! Czytaj więcej
Ciasto z patelni z toffi i orzechami
Ciasto z patelni z toffi i orzechami7 lat temu
Ciasto z patelni, wypełnione po brzegi gorzką czekoladą, bakaliami i toffi, to doskonały pomysł dla wszystkich łasuchów. Zapewniamy,że nie skończy się na jednym kawałku! Czytaj więcej
Kanapeczki gwiazdki z musem z awokado
Kanapeczki gwiazdki z musem z awokado7 lat temu
Kanapki na pumperniklu z kremowym musem na bazie awokado i mascarpone to wyśmienity poczęstunek na imprezie karnawałowej. Idealnie smakuje z dodatkiem wędzonego łososia! Sprawdź! Czytaj więcej
Ptysie ziemniaczane
Ptysie ziemniaczane7 lat temu
Ptysie ziemniaczane zapieczone w piekarniku, to doskonały dodatek lub przekąska na karnawał. Wypróbuj koniecznie! Czytaj więcej

Redakcja poleca

REKLAMA