Reklama

Sprawdź przepis na sos grzybowy!

Reklama
  1. 3 dag wcześniej namoczonych suszonych grzybów (lub pół kg świeżych) ugotować, odcedzić, wywar zachować.
  2. Cebulę posiekać, zrumienić na 2 łyżkach masła, podlać wywarem.

Renata Materlińska - "Poradnik domowy"

Na kolejnych stronach zobacz krok po kroku, jak zrobić sos grzybowy - przepis jest zilustrowany zdjęciami!

Reklama

Sprawdź inne przepisy na dania z grzybów:

Grzyby w śmietanie - przepis
Schab pieczony z dynią i grzybamiGrzyby marynowane - jak zrobić grzyby w occie?
Jak suszyć grzyby - poradnik Zupa grzybowa - przepis Magdy Gessler Zrazy w sosie grzybowym - przepis Grzybowa zabielana - przepis Ani Starmach

Reklama
Reklama
Reklama