Barbara Lasota

Autorka w dziale Dom. Śledzi nowe trendy w urządzaniu wnętrz i projektowaniu ogrodów. W Polki.pl pisze o roślinach i ich pielęgnacji, urządzaniu, dekorowaniu i wyposażeniu domu, a także o zwierzętach

Smalec z jabłkiem i słonecznikiem - dietetyczny przepis
Smalec z jabłkiem i słonecznikiem - dietetyczny przepis10 lat temu
Jest smaczniejszy niż najlepsza wędlina. A kalorie? Można zrobić prawie dietetyczny! Czytaj więcej
Zioła na parapecie - 5 pomysłów
Zioła na parapecie - 5 pomysłów10 lat temu
Dzięki nim zawsze będziesz mieć świeże i tanie przyprawy do potraw, piękny zapach w kuchni i urokliwą dekorację. Czytaj więcej
Cyklamen - co robić gdy przekwitł
Cyklamen - co robić gdy przekwitł10 lat temu
Kupiony u progu zimy pięknie kwitnący cyklamen po jakimś czasie traci kwiaty. Gdy przekwitnie, nie wyrzucaj go. Czytaj więcej
Jak dbać o cyklameny
Jak dbać o cyklameny10 lat temu
Podczas gdy wiele kwiatów zimą marnieje, cyklameny zachwycają swoją urodą. Mają swoje upodobania, ale nie są zbyt wymagające. Czytaj więcej
Jak wykorzystać resztki jedzenia
Jak wykorzystać resztki jedzenia10 lat temu
Rocznie wyrzucamy do śmieci aż 9 mln ton żywności. Problem nasila się w okresie świąt. Tym razem postaraj się nic nie zmarnować! Czytaj więcej
Dekoracje z lampkami i świecami - Boże Narodzenie
Dekoracje z lampkami i świecami - Boże Narodzenie10 lat temu
Wykorzystaj moc światełek, by ozdobić dom i wyczarować niezwykły nastrój. Czytaj więcej
Gluten - dlaczego szkodzi
Gluten - dlaczego szkodzi10 lat temu
Po cukrze i tłuszczach zwierzęcych gluten jest uważany przez niektórych specjalistów od żywienia za kolejnego "zabójcę"... Czytaj więcej
Dieta świętej Hildegardy
Dieta świętej Hildegardy10 lat temu
Co święta wiedziała o odżywianiu? Sprawdźcie! Czytaj więcej
Mała łazienka - 6 rad jak poprawić jej funkcjonalność
Mała łazienka - 6 rad jak poprawić jej funkcjonalność10 lat temu
Każda, nawet najmniejsza łazienka może być wygodna i ładna. Sprawdź, jak to zrobić! Czytaj więcej
Żółty ser - jak zrobić
Żółty ser - jak zrobić10 lat temu
Jeśli czasem robisz sama twaróg, czemu nie spróbować zrobić żółtego sera? To duża frajda. Czytaj więcej

Redakcja poleca

REKLAMA