Najpopularniejsze potrawy egipskie
Najpopularniejsze potrawy egipskie12 lat temu
Kofta, shoarma, tabbula – to podstawowe dania na egipskim stole. Ne wymagają dużego nakładu pracy, a mogą być genialnym pomysłem na obiad, czy kolację. Czytaj więcej
Aktywność fizyczna - kiedy zaczyna się spalanie?
Aktywność fizyczna - kiedy zaczyna się spalanie?12 lat temu
To pytanie, które dręczy większość osób chcących zrzucić zbędne kilogramy. Zanim zaczniemy ćwiczyć dobrze jest dowiedzieć się jak to robić, byśmy podczas treningu spalali maksymalną liczbę kalorii. Czytaj więcej
Otyłość brzuszna - dlaczego jest niebezpieczna?
Otyłość brzuszna - dlaczego jest niebezpieczna?12 lat temu
Otyłość brzuszna jest przypadłością, równie nieestetyczną, co niebezpieczną. Nawet jeśli nie przeszkadzają nam „wystające brzuszki” powinniśmy od razu się ich pozbywać – w przeciwnym razie odbije się to fatalnie na naszym zdrowiu. Czytaj więcej
Puchero - jednogarnkowa potrawa z Argentyny
Puchero - jednogarnkowa potrawa z Argentyny12 lat temu
Polacy mają bigos, a Argentyńczycy swoje puchero. Potrawa łatwa w przygotowaniu, niewymagająca wyszukanych składników. Idealna dla osób, które lubią zjeść coś tradycyjnego i treściwego. Czytaj więcej
Żywność GMO a tycie
Żywność GMO a tycie12 lat temu
Żywność modyfikowana genetycznie (GMO) powszechnie uznawana jest za szkodliwą i wyniszczającą. Czy rzeczywiście jest niebezpieczna dla funkcjonowania naszego organizmu i jest przyczyną tycia społeczeństwa? Czytaj więcej
Kolagen – nie tylko na zmarszczki
Kolagen – nie tylko na zmarszczki12 lat temu
Kolagen większości z nas kojarzy się głównie jako "eliksir młodości", ale tak naprawdę nasz organizm zawdzięcza mu znacznie więcej. Odpowiednia ilość kolagenu w codziennej diecie zapewni nam nie tylko piękny wygląd, ale także zdrowie i dobre samopoczucie. Czytaj więcej
"Cud oleju lnianego. Źródło zdrowia i witalności" - recenzja
"Cud oleju lnianego. Źródło zdrowia i witalności" - recenzja12 lat temu
Z przeprowadzonych badań wynika, że olej lniany jest naturalnym środkiem o dobroczynnym wpływie na organizm i... duszę. O zbawiennych właściwościach lnu przekonany jest Dr Hans-Ulrich Grimm, autor książki "Cud oleju lnianego. Źródło zdrowia i witalności". Zachęca nas, byśmy zachwycili się jego właściwościami. Czytaj więcej

Redakcja poleca

REKLAMA