Polka, dziennikarka, joginka. Internet to jej naturalne środowisko. Żadna tematyka nie jest jej straszna. Dzień zaczyna od espresso i... sprawdzenia, co nowego w sieci.
Ma owalny kształt, około 40 cm długości i 4 kilogramy wagi. A jego wyjątkowe wnętrze skrywa gruba skóra z kolcami. Kremowy, słodkawy miąższ jest przysmakiem Azjatów. Dlaczego więc europejscy turyści omijają ten owoc szerokim łukiem?
Czytaj więcej
Syrop z sosny to doskonały naturalny środek na wiele częstych dolegliwości górnych dróg oddechowych. Najlepiej zrobić go w maju lub czerwcu. Posłuży całej rodzinie, gdy rozpocznie się sezon przeziębień. Można go podawać nawet małym dzieciom. Jak zrobić syrop z pędów sosny? Zobaczcie!
Czytaj więcej
Sezon ma pomidory w pełni! Można je jeść na surowo, przyrządzać z nich sałatki, grillować, zapiekać czy zrobić przetwory. A wy w jakiej formie najbardziej lubicie pomidory?
Czytaj więcej
Gotowanie to jej pasja.Specjalnie dla czytelników We-Dwoje.pl autorka bloga Dorota smakuje przedstawiam propozycje skomponowania letnich, pysznych obiadów, bardzo prostych w przygotowaniu.
Czytaj więcej