Wrap z łososiem - przepis Ani Starmach

Zobacz, jak go przygotować krok po kroku!
Weronika Kwaśniak / 06.11.2014 06:45

Składniki na 4 wrapy:

Ciasto na tortille:
  • 0,5 szklanki mąki kukurydzianej
  • 0,5 szklanki mąki pszennej
  • 0,3 szklanki ciepłej wody
  • 2 łyżki oleju
  • sól
Wrap:
  • 200 g łososia
  • 1 ogórek
  • 1 rzodkiewka
  • garść roszponki
  • 1 łyżka sezamu
  • 1 łyżka miodu
  • sól
  • pieprz
Sos:
  • 2 łyżki sosu sojowego
  • 1 łyżka miodu
  • 2 cm korzenia imbiru
Więcej przepisów Ani Starmach w książce "Pyszne. Na każdą okazję" (premiera 6 XI)

Redakcja poleca

REKLAMA