Parowar - jak w nim gotować? fot. Fotolia

Gotowanie na parze - przepisy kulinarne

Gotowanie na parze jest nie tylko łatwe i przyjemne. To zdrowa moda, która zagościła na naszych stołach!
/ 13.06.2013 14:03
Parowar - jak w nim gotować? fot. Fotolia
Gotowanie na parze to jeden z najprostszych sposobów na przygotowanie lekkiego, zdrowego, prostego i szybkiego dania obiadowego. Dzięki parowarowi uda ci się przygotować niezwykle smakowite dania z ryb, potrawy z drobiu, aromatyczne warzywa pełne witamin... Gotując na parze nie pozbywasz się z jedzenia bardzo cennych składników odżywczych, dzięki czemu masz pewność, że twoje dania są nie tylko smaczne, ale i niezwykle pełnowartościowe!


Zobacz przepisy potraw gotowanych na parze!



Pudding ryżowy gotowany na parze
Pudding ryżowy gotowany na parze
Pudding ryżowy gotowany na parze z dodatkiem owoców jagodowych to niezwykle zdrowa przekąska!
Sakiewki z mięsem gotowane na parze
Sakiewki z mięsem gotowane na parze
Gotowanie na parze to zdrowa moda. Skuś się!
Dorsz z sosem ziołowym gotowany na parze
Dorsz z sosem ziołowym gotowany na parze
Dorsz z sosem ziołowym na plasterkach cukinii gotowany na parze to pyszne, dietetyczne danie!
Pierś z kurczaka w curry gotowana na parze
Pierś z kurczaka w curry gotowana na parze
Dodaj do wody w garnku trochę świeżych ziół - potrawy zyskają piękny aromat...
Pstrąg gotowany na parze
Pstrąg gotowany na parze
Delikatny, lekkostrawny, zdrowy!
Sola gotowana na parze
Sola gotowana na parze
Wypróbuj przepis na zdrowe danie z ryb!