Restauracja Sushi

Sushi Masterzy z warszawskiej restauracji Ryżowe Pole od ośmiu lat trafiają w gusta wybrednych klientów, którzy doceniają kuchnię tego miejsca, serdeczną obsługę i pozytywną atmosferę. Najwyższej jakości składniki, wieloletnie doświadczenie i pasja sprawiają, że sushi nie tylko zachwyca smakiem, lecz także kusi samym wyglądem. Jak trafić do tego miejsca? W klimatycznym lokalu Ryżowe Pole przy ul. Zgoda 5 nad jakością potraw czuwa sam właściciel - mistrz sztuki sushi Marek Prokopowicz.

www.ryzowe.pl

Jakie ryby wykorzystujemy do przygotowania sushi?
Jakie ryby wykorzystujemy do przygotowania sushi?13 lat temu
Sushi cieszy się coraz większą popularnością. Nie musimy koniecznie wychodzić do knajpki by skosztować tego przysmaku. Możemy je zrobić sami w domu. Dowiedz się jakie ryby można wykorzystać do przygotowania sushi. Czytaj więcej
Sztuka podawania sushi
Sztuka podawania sushi13 lat temu
Jak podawać sushi zgodnie z japońską tradycją? Czytaj więcej
Wasabi - dlaczego jest niezbędne do sushi
Wasabi - dlaczego jest niezbędne do sushi13 lat temu
Czym tak na prawdę jest ten wyjątkowy dodatek do sushi? Z czego robi się wasabi? Czytaj więcej
Jak powstało sushi?
Jak powstało sushi?13 lat temu
Jak powstało sushi? Oto droga, jaką przeszło od sfermentowanej ryby, przez uliczny fast-food do wysoko cenionej potrawy podawanej na całym świecie na setki różnych sposobów. Czytaj więcej
Sushi - tradycyjna kuchnia Japonii
Sushi - tradycyjna kuchnia Japonii13 lat temu
Sprawdź jak różnorodne rodzaje sushi oferuje japońska kuchnia - od tych najpopularniejszych, po zupełnie obce Europejczykom rodzaje sushi. Czytaj więcej
Nori – ważny składnik sushi
Nori – ważny składnik sushi13 lat temu
Czym tak naprawdę jest nor? Dowiedz się skąd się bierze zielona otoczka sushi. Czytaj więcej

Redakcja poleca

REKLAMA