Pasta na kanapki - przepis, składniki i przygotowanie

Najlepszy pomysł na śniadanie!
Weronika Kwaśniak / 23.04.2014 08:00
DRUKUJ PRZEPIS
Pasta na kanapki - przepis, składniki i przygotowanie fot. Adobe Stock
Poziom trudności: łatwy
Składniki:
  • 4 parówki
  • 2 serki topione (w sumie ok.100g)
  • 2 łyżki majonezu
  • pieprz
  • sól
  • szczypiorek
Przygotowanie:

Sprawdź przepis na pastę na kanapki!

  1. Parówki posiekaj w blenderze.
  2. Serek topiony rozgnieć widelcem i wymieszaj z majonezem i parówkami.
  3. Następnie dodaj drobno posiekany szczypiorek, sól, pieprz i wymieszaj.
  4. Pasta wyśmienicie smakuje na francuskiej bagietce.

Sprawdź inne pomysły na śniadanie:

DRUKUJ PRZEPIS

Redakcja poleca

REKLAMA