1
z
28
Warsztaty kulinarne Almette z Davidem Gaboriaudem
Gościem warsztatów była Joanna Horodyńska, która opowiedziała o trendach w modzie na wiosnę 2013.
2
z
28
Warsztaty kulinarne Almette z Davidem Gaboriaudem
Serki - ricotta i puszysty gruszkowo-jabłkowy w połączeniu z własnej roboty granolą to połączenie w sam raz na śniadanie.
3
z
28
Warsztaty kulinarne Almette z Davidem Gaboriaudem
Praca nad śniadaniami, tu - przygotowywanie tostów.
4
z
28
Warsztaty kulinarne Almette z Davidem Gaboriaudem
Granola, serek ricotta i serek puszysty Almette mogą być dodatkowo słodzone syropem z agawy.
5
z
28
Warsztaty kulinarne Almette z Davidem Gaboriaudem
Smażenie tostów francuskich.
6
z
28
Warsztaty kulinarne Almette z Davidem Gaboriaudem
Maciej Szaciłło częstuje syropem z agawy - słodkim dodatkiem do deseru.
7
z
28
Warsztaty kulinarne Almette z Davidem Gaboriaudem
Deser a la tiramisu, serek z granolą, tosty francuskie z musem jabłkowym - jest w czym wybierać.
8
z
28
Warsztaty kulinarne Almette z Davidem Gaboriaudem
Tosty francuskie obtaczane przed smażeniem w jajku.
9
z
28
Warsztaty kulinarne Almette z Davidem Gaboriaudem
Tosty francuskie przekładane serkiem.
10
z
28
Warsztaty kulinarne Almette z Davidem Gaboriaudem
Świeża mięta świetnie uzupełnia smak słodkich dań.
11
z
28
Warsztaty kulinarne Almette z Davidem Gaboriaudem
Obsmażanie tostów na maśle.
12
z
28
Warsztaty kulinarne Almette z Davidem Gaboriaudem
Serek Almette jest łączony z ricottą.
13
z
28
Warsztaty kulinarne Almette z Davidem Gaboriaudem
Tosty francuskie - smażenie.
14
z
28
Warsztaty kulinarne Almette z Davidem Gaboriaudem
Tost francuski z musem śliwkowym.
15
z
28
Warsztaty kulinarne Almette z Davidem Gaboriaudem
Naleśnik i tost francuski z musem śliwkowym.
16
z
28
Warsztaty kulinarne Almette z Davidem Gaboriaudem
David Gaboriaud nakłuwa przygotowane wcześniej whoopies.
17
z
28
Warsztaty kulinarne Almette z Davidem Gaboriaudem
"Szaszłyk" whoopies to Jego pomysł na zaserwowanie słodkiego deseru.
18
z
28
Warsztaty kulinarne Almette z Davidem Gaboriaudem
Uczestnicy spotkania zbierają siły przed pracą - obowiązkowa kawa.
19
z
28
Warsztaty kulinarne Almette z Davidem Gaboriaudem
Przygotowywanie deseru a la tiramisu.
20
z
28
Warsztaty kulinarne Almette z Davidem Gaboriaudem
Mieszanie serków z granolą i syropem z agawy.
21
z
28
Warsztaty kulinarne Almette z Davidem Gaboriaudem
Smażenie naleśników.
22
z
28
Warsztaty kulinarne Almette z Davidem Gaboriaudem
Słodkie śniadania smakują wszystkim - zapominamy na chwilę o diecie.
23
z
28
Warsztaty kulinarne Almette z Davidem Gaboriaudem
David Gaboriaud z ekipą kucharzy, którzy czuwali nad przebiegiem warsztatów, pomagając poszczególnym grupom.
24
z
28
Warsztaty kulinarne Almette z Davidem Gaboriaudem
Ciasteczka czekoladowe whoopies.
25
z
28
Warsztaty kulinarne Almette z Davidem Gaboriaudem
Deser z serka i granoli, polany syropem z agawy i przybrany listkami świeżej mięty.
26
z
28
Warsztaty kulinarne Almette z Davidem Gaboriaudem
Tost francuski przekładany serkiem.
27
z
28
Warsztaty kulinarne Almette z Davidem Gaboriaudem
Deser serowo-owocowy.
28
z
28
Warsztaty kulinarne Almette z Davidem Gaboriaudem
Deser a la tiramisu.