Warsztaty kulinarne Almette z Davidem Gaboriaudem
David Gaboriaud to trener kuchni francuskiej, który ostatnio gorąco namawiał nas na zafundowanie sobie "słodyczy na start". Trzeba przyznać, że słodkie śniadania cieszyły się wyraźnym zainteresowaniem.

- Beata Jasina
Nad warsztatami czuwał David Gaboriaud, który ułożył wszystkie przepisy na przygotowywane przez uczestników śniadania z nowym smakiem serka Almette - gruszkowo-jabłkowym.
1 z 28

Warsztaty kulinarne Almette z Davidem Gaboriaudem
Gościem warsztatów była Joanna Horodyńska, która opowiedziała o trendach w modzie na wiosnę 2013.
2 z 28

Warsztaty kulinarne Almette z Davidem Gaboriaudem
Serki - ricotta i puszysty gruszkowo-jabłkowy w połączeniu z własnej roboty granolą to połączenie w sam raz na śniadanie.
3 z 28

Warsztaty kulinarne Almette z Davidem Gaboriaudem
Praca nad śniadaniami, tu - przygotowywanie tostów.
4 z 28

Warsztaty kulinarne Almette z Davidem Gaboriaudem
Granola, serek ricotta i serek puszysty Almette mogą być dodatkowo słodzone syropem z agawy.
5 z 28

Warsztaty kulinarne Almette z Davidem Gaboriaudem
Smażenie tostów francuskich.
6 z 28

Warsztaty kulinarne Almette z Davidem Gaboriaudem
Maciej Szaciłło częstuje syropem z agawy - słodkim dodatkiem do deseru.
7 z 28

Warsztaty kulinarne Almette z Davidem Gaboriaudem
Deser a la tiramisu, serek z granolą, tosty francuskie z musem jabłkowym - jest w czym wybierać.
8 z 28

Warsztaty kulinarne Almette z Davidem Gaboriaudem
Tosty francuskie obtaczane przed smażeniem w jajku.
9 z 28

Warsztaty kulinarne Almette z Davidem Gaboriaudem
Tosty francuskie przekładane serkiem.
10 z 28

Warsztaty kulinarne Almette z Davidem Gaboriaudem
Świeża mięta świetnie uzupełnia smak słodkich dań.
11 z 28

Warsztaty kulinarne Almette z Davidem Gaboriaudem
Obsmażanie tostów na maśle.
12 z 28

Warsztaty kulinarne Almette z Davidem Gaboriaudem
Serek Almette jest łączony z ricottą.
13 z 28

Warsztaty kulinarne Almette z Davidem Gaboriaudem
Tosty francuskie - smażenie.
14 z 28

Warsztaty kulinarne Almette z Davidem Gaboriaudem
Tost francuski z musem śliwkowym.
15 z 28

Warsztaty kulinarne Almette z Davidem Gaboriaudem
Naleśnik i tost francuski z musem śliwkowym.
16 z 28

Warsztaty kulinarne Almette z Davidem Gaboriaudem
David Gaboriaud nakłuwa przygotowane wcześniej whoopies.
17 z 28

Warsztaty kulinarne Almette z Davidem Gaboriaudem
Szaszłyk whoopies to Jego pomysł na zaserwowanie słodkiego deseru.
18 z 28

Warsztaty kulinarne Almette z Davidem Gaboriaudem
Uczestnicy spotkania zbierają siły przed pracą - obowiązkowa kawa.
19 z 28

Warsztaty kulinarne Almette z Davidem Gaboriaudem
Przygotowywanie deseru a la tiramisu.
20 z 28

Warsztaty kulinarne Almette z Davidem Gaboriaudem
Mieszanie serków z granolą i syropem z agawy.
21 z 28

Warsztaty kulinarne Almette z Davidem Gaboriaudem
Smażenie naleśników.
22 z 28

Warsztaty kulinarne Almette z Davidem Gaboriaudem
Słodkie śniadania smakują wszystkim - zapominamy na chwilę o diecie.
23 z 28

Warsztaty kulinarne Almette z Davidem Gaboriaudem
David Gaboriaud z ekipą kucharzy, którzy czuwali nad przebiegiem warsztatów, pomagając poszczególnym grupom.
24 z 28

Warsztaty kulinarne Almette z Davidem Gaboriaudem
Ciasteczka czekoladowe whoopies.
25 z 28

Warsztaty kulinarne Almette z Davidem Gaboriaudem
Deser z serka i granoli, polany syropem z agawy i przybrany listkami świeżej mięty.
26 z 28

Warsztaty kulinarne Almette z Davidem Gaboriaudem
Tost francuski przekładany serkiem.
27 z 28

Warsztaty kulinarne Almette z Davidem Gaboriaudem
Deser serowo-owocowy.
28 z 28

Warsztaty kulinarne Almette z Davidem Gaboriaudem
Deser a la tiramisu.