30 dni bez cukru - jak wytrzymać, co jeść

To nie była zaplanowana akcja. Spontaniczna. I może dobrze. Gdybym pomyślała na co się piszę, pewnie bym się nie zdecydowała…
Magda Roszkowska / 07.09.2017 14:45

Miałam zapalenie płuc, łykałam dwa silne antybiotyki. Leki zabiły złe i dobre bakterie, wiadomo. To idealny moment, żeby nabawić się grzybicy układu pokarmowego. Cukier sprzyja grzybom, grzybicy, jak nic innego. Szybka decyzja: odstawiam cukier! Znając swoją słabą silną wolę, szybko nagrałam filmik, na którym powiedziałam o tym światu i puściłam na fanpejdżu Polki.pl. Klamka zapadła. Ludzie wiedzą…

Czy było trudno zacząć? Jak przetrwałam pierwsze dni bez cukru? O tym - na kolejnej stronie.

Redakcja poleca

REKLAMA