Sprawdź przepis na sos grzybowy!
- 3 dag wcześniej namoczonych suszonych grzybów (lub pół kg świeżych) ugotować, odcedzić, wywar zachować.
- Cebulę posiekać, zrumienić na 2 łyżkach masła, podlać wywarem.
Renata Materlińska - "Poradnik domowy"
Na kolejnych stronach zobacz krok po kroku, jak zrobić sos grzybowy - przepis jest zilustrowany zdjęciami!
Sprawdź inne przepisy na dania z grzybów:
Grzyby w śmietanie - przepis
Schab pieczony z dynią i grzybamiGrzyby marynowane - jak zrobić grzyby w occie?
Jak suszyć grzyby - poradnik Zupa grzybowa - przepis Magdy Gessler Zrazy w sosie grzybowym - przepis Grzybowa zabielana - przepis Ani Starmach
Schab pieczony z dynią i grzybamiGrzyby marynowane - jak zrobić grzyby w occie?
Jak suszyć grzyby - poradnik Zupa grzybowa - przepis Magdy Gessler Zrazy w sosie grzybowym - przepis Grzybowa zabielana - przepis Ani Starmach