Kawa z patyka. The Cappuccino Coffee Stick

Mieszadełko zakończone twardym kawowym i rozpuszczalnym we wrzątku “wkładem” może podbić niedługo serca i podniebienia kawoszów.
/ 07.06.2010 07:58

Mieszadełko zakończone twardym kawowym i rozpuszczalnym we wrzątku “wkładem” może podbić niedługo serca i podniebienia kawoszów.

Oto najbardziej rewolucyjny sposób parzenia czy też rozpuszczania kawy: wystarczy do kubka z wrzątkiem włożyc ten niepozorny, zabarwiony na kawowy kolor na końcu patyk, który w gorącej wodzie po prostu się rozpuszcza, zostawiając czysty, biały patyk bez osadu, a w kubku – ulubioną kawę. Z mlekiem, cappuccino, mocną czarną, espresso... do wyboru, do koloru i patyka. Świetne rozwiązanie dla tych,którym znudziły się zaszetki 3 lub 2 w 1 – w podróży i na co dzień. A sam patyk świetnie posłuży jako łyżeczka.

Magdalena Mania