Grillowanie to bardzo przyjemny sposób na spędzanie wolnego czasu - zwłaszcza w weekendy. Zobacz naszą galerię, zdjęcia smakowicie wyglądających mięs, warzyw i owoców na ruszcie na pewno zachęcą cię do grillowania!
1
z
12
Co na grilla?
Grill na działce - doskonały pomysł na spędzenie czasu.
2
z
12
Co na grilla?
Do niedawna na każdym grillu obowiązkowe - oczywiście tradycyjne kiełbaski. Wciąż mają wielu miłośników.
3
z
12
Co na grilla?
Wołowina na grillu to propozycja dla tych, którzy szukają innych rozwiązań niż popularne kiełbaski.
4
z
12
Co na grilla?
Grill to również doskonały sposób na pieczenie ryb - można pokroić je w dzwonki i natrzeć wcześniej sokiem z cytryny lub przygotować odpowiednią marynatę.
5
z
12
Co na grilla?
Pstrąg z grilla - oliwkami i cytryną, natarty pieprzem.
6
z
12
Co na grilla?
Warto grillować także warzywa - papryka pozbawiona gniazd nasiennych, przekrojona na pół i faszerowana.
7
z
12
Co na grilla?
Do pieczonych na ruszcie warzyw - papryki, pomidorów, cukinii czy bakłaanów warto przygotować odpowiednie sosy.
8
z
12
Co na grilla?
Szaszłyki owocowe - najprostszy sposób przygotowania "dwu pieczeni na jednym ogniu".
9
z
12
Co na grilla?
Szaszłyki z kawałkami piersi kurczaka, warzywami i pieczarkami.
10
z
12
Co na grilla?
Deser z grilla? Czemu nie? Grillowany ananas serwowany z lodami i słokim sosem toffi.
11
z
12
Co na grilla?
Grillowane oscypki.
12
z
12
Co na grilla?
Grillujemy również owoce moża - krewetki najłatwiej będzie nabić na patyki.