Tortille z kapustą pekińską - przepis składniki i przygotowanie

Smakowita przekąska wegetariańska!
/ 28.12.2015 07:31
DRUKUJ PRZEPIS
Tortille z kapustą pekińską - przepis składniki i przygotowanie fot. Fotolia
Poziom trudności: łatwy
Składniki:
  • placki tortilli
  • papryka czerwona
  • główka kapusty pekińskiej
  • szczypiorek
  • dowolny sos do sałatek
  • ząbek czosnku
Przygotowanie:

Zobacz przepis na tortillę z kapustą pekińską!

  1. Tortille posmaruj dokładnie sosem, następnie połóż na nich umyte i osuszone listki kapusty pekińskiej.
  2. Dołóż zmiażdżony ząbek czosnku, umytą i pokrojoną w paski czerwoną paprykę i pokrojony szczypiorek.
  3. Wszystko zwiń ciasno i pokrój na równe krążki.
  4. Zepnij wykałaczką. Dodatki możesz zmieniać według własnego uznania.

Zobacz więcej pomysłów na imprezowe menu:

DRUKUJ PRZEPIS

Redakcja poleca

REKLAMA