Absolwentka Warszawskiego Uniwersytetu Medycznego. Pierwsze doświadczenia zdobywała w trakcie studiów dzięki praktykom w wielu szpitalach klinicznych, domach pomocy społecznej oraz Instytucie Żywności i Żywienia. Od ponad roku współpracuje z poradnią psychodietetyczną układając jadłospisy dla jej pacjentów. Interesuje się dietetyką pediatryczną i szeroko pojętą onkologią.  

 

A wszystkiemu winien gluten...
A wszystkiemu winien gluten...15 lat temu
Gluten - czym właściwie jest? Dlaczego jego brak w diecie jest tak ważny dla chorych na celiakię? Dowiedz się więcej na ten temat. Czytaj więcej
Jak żyć z celiakią?
Jak żyć z celiakią?15 lat temu
Dla małego pacjenta i jego rodziców diagnoza: "celiakia" brzmi jak wyrok. Obecnie jednak istnieje wiele ułatwień dla chorych - specjalne produkty spożywcze, oznaczenia na opakowaniach. Jak diagnozuje się celiakię i jak się ją leczy? Czytaj dalej! Czytaj więcej
Mięta i melisa - zielone bogactwo smaku
Mięta i melisa - zielone bogactwo smaku15 lat temu
Stosowały je już nasze babcie jako napar na dobry i spokojny sen, jako rozluźniający środek na problemy żołądkowe. Mięta i melisa należą do ziół, które są stale obecne w kuchni Polskiej. Czy wiesz, jak można wykorzystać wszystkie ich właściwości? Czytaj więcej

Redakcja poleca

REKLAMA