Reklama
Ilość porcji: 3
Stopień trudności: Łatwe
Składniki:
  • 6 dużych pieczarek
  • 10 dag żółtego sera
  • czerwona papryka
  • kawałek kiełbasy (np. podwawelskiej)
  • natka pietruszki
  • przyprawa ziołowa
Reklama
Przygotowanie:

Sprawdź przepis na nadziewane pieczarki z grilla!

  1. Pieczarki umyj, osusz, wydrąż środek i podpiecz lekko na grillu.
  2. Paprykę, ser żółty i kiełbasę pokrój w równą kosteczkę, natkę posiekaj, wszystko razem przypraw i wymieszaj.
  3. Napełniaj wydrążone pieczarki i grilluj do momentu, aż ser się roztopi.
  4. Udekoruj świeżą natką lub ziołami.
Reklama

Sprawdź inne przepisy na dania z grilla:

Szaszłyki z ryby - przepis
Tajskie żeberka z grilla - przepis
Żeberka w miodzie - przepis

Karkówka w ziołach - przepis

Reklama
Reklama
Reklama