Nadziewane pieczarki z grilla - przepis składniki i przygotowanie
Pyszna przekąska prosto z grilla!

Opublikowano: 26.04.2015, 09:00
Reklama
Ilość porcji: 3
Stopień trudności: Łatwe
Składniki:
- 6 dużych pieczarek
- 10 dag żółtego sera
- czerwona papryka
- kawałek kiełbasy (np. podwawelskiej)
- natka pietruszki
- przyprawa ziołowa
Reklama
Przygotowanie:
Sprawdź przepis na nadziewane pieczarki z grilla!
- Pieczarki umyj, osusz, wydrąż środek i podpiecz lekko na grillu.
- Paprykę, ser żółty i kiełbasę pokrój w równą kosteczkę, natkę posiekaj, wszystko razem przypraw i wymieszaj.
- Napełniaj wydrążone pieczarki i grilluj do momentu, aż ser się roztopi.
- Udekoruj świeżą natką lub ziołami.
Reklama
Sprawdź inne przepisy na dania z grilla:
Szaszłyki z ryby - przepis
Tajskie żeberka z grilla - przepis
Żeberka w miodzie - przepis
Reklama
Reklama
Reklama