Technolog żywności, członek Polskiego Stowarzyszenia Dietetyków

Ukończyłam Technologię Żywności na Uniwersytecie Przyrodniczym we Wrocławiu oraz "kurs zaawansowany dietetyki" w Akademii Dietetyki. Obecnie piszę pracę dyplomową z zakresu fizjologii żywienia na  studiach podyplomowych "Psychodietetyka" na tej samej uczelni. Jestem w trakcie studiów podyplomowych "Zioła i nutraceutyki i ich znaczenie dla gospodarki i zdrowia" - planowany temat pracy dyplomowej - zioła w kuracjach odchudzających. W grudniu zaczynam "Specjalistyczny kurs dietetyki" w Akademii Dietetyki. Jestem członkiem Polskiego Stowarzyszenia Dietetyków, prowadzę praktykę dietetyczną od 2014 roku. W swojej pracy cały czas rozwijam się, poszukuję nowoczesnych i sprawdzonych rozwiązań oraz stawiam na bezpośredni kontakt z ludźmi. Biorę udział w licznych szkoleniach, zjazdach, konferencjach oraz prowadzę zajęcia z edukacji żywieniowej dzieci w przedszkolach i szkołach.

Obecnie otwieram gabinet psychodietetyczny we Wrocławiu.

Moja strona internetowa: http://www.swiatdietetyki.pl/

Jak upiec zdrowy piernik?
Jak upiec zdrowy piernik?6 lat temu
Skąd wziął się piernik? Co zawierają pierniki kupione w sklepie? Jak upiec piernik, który będzie nie tylko smaczny, ale też zdrowy? Zobacz, jak samodzielnie przygotować przyprawę do piernika i upiec pyszny, czekoladowy piernik! Czytaj więcej
Jedzenie wpływa na odporność – sprawdź jak!
Jedzenie wpływa na odporność – sprawdź jak!9 lat temu
Aż 70% komórek odpornościowych ludzkiego organizmu znajduje się w jelitach – to, co jemy, wpływa więc na naszą odporność. Sprawdź w jaki sposób! Czytaj więcej
Noworoczne postanowienia - jak się motywować?
Noworoczne postanowienia - jak się motywować? 9 lat temu
Od nowego roku chcesz regularnie ćwiczyć, zdrowo się odchudzać lub schudnąć? Jak dotrzymać danych sobie obietnic? Te porady pomogą ci osiągnąć sukces! Czytaj więcej
Których owoców i warzyw lepiej nie jeść zimą i dlaczego?
Których owoców i warzyw lepiej nie jeść zimą i dlaczego?9 lat temu
Które owoce i warzywa są niewskazane zimą i dlaczego? Co powinniśmy jeść zimą, aby nie wychładzać organizmu i dostarczać mu niezbędnych witamin i składników mineralnych? Czytaj więcej

Redakcja poleca

REKLAMA

Jakiekolwiek aktywności, w szczególności: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie treści, danych lub informacji dostępnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególności w celu ich eksploracji, zmierzającej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji jest zabronione oraz wymaga uprzedniej, jednoznacznie wyrażonej zgody administratora serwisu – Burda Media Polska sp. z o.o. Obowiązek uzyskania wyraźnej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez względu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania treści, danych lub informacji dostępnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak również bez względu na charakter tych treści, danych i informacji.

Powyższe nie dotyczy wyłącznie przypadków wykorzystywania treści, danych i informacji w celu umożliwienia i ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umożliwienia pozycjonowania stron internetowych zawierających serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Więcej informacji znajdziesz tutaj.