Jak przygotować lżejsze wersje popularnych wielkanocnych dań?
Jak przygotować lżejsze wersje popularnych wielkanocnych dań?12 lat temu
Wielkimi krokami zbliżają się święta, a z nimi troska jak je przetrwać, aby nie przybrać na wadze. I słusznie, ponieważ potrawy wielkanocne obfitują w tłuszcze i węglowodany, dlatego warto się zastanowić jak zmodyfikować tradycyjne przepisy, żeby nie pozostały nam „w biodrach” na długie tygodnie po świątecznych biesiadach. Praktycznie wszystko można przygotować na odrobinie tłuszczu (piekąc, dusząc, gotując na parze) i zachowując mniejszą kaloryczność potraw. Czytaj więcej

Redakcja poleca

REKLAMA

Jakiekolwiek aktywności, w szczególności: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie treści, danych lub informacji dostępnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególności w celu ich eksploracji, zmierzającej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji jest zabronione oraz wymaga uprzedniej, jednoznacznie wyrażonej zgody administratora serwisu – Burda Media Polska sp. z o.o. Obowiązek uzyskania wyraźnej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez względu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania treści, danych lub informacji dostępnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak również bez względu na charakter tych treści, danych i informacji.

Powyższe nie dotyczy wyłącznie przypadków wykorzystywania treści, danych i informacji w celu umożliwienia i ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umożliwienia pozycjonowania stron internetowych zawierających serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Więcej informacji znajdziesz tutaj.