Absolwentka Wydziału Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji, Katedry Dietetyki, Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie. Swoje doświadczenie zawodowe w pracy z pacjentami zdobywała już w trakcie studiów, podczas praktyk w warszawskich szpitalach. Następnie wiedzę swą pogłębiała współpracując z jedną z warszawskich poradni dietetycznych. Spotykała się tam z problemami osób z nadwagą i otyłością. Zdobyte doświadczenia dotyczą zarówno pracy z dorosłymi jak i z dziećmi. W Centrum Dietetycznym SetPoint pomaga młodym i dorosłym pacjentom z różnymi problemami. Pracując indywidualnie z pacjentem, uczy jak poprzez właściwą, smaczną i łatwą w przygotowanie dietę zachować dobrą kondycję i zdrowie. Wspólnie z pacjentem wytrwale dąży do wyznaczonego celu. Jest osobą otwartą, uśmiechnięta, łatwo nawiązującą kontakty, szczególnie ceni pracę z dziećmi.

www.setpoint.pl

Ilość i jakość spożywanych posiłków
Ilość i jakość spożywanych posiłków16 lat temu
W jakie produkty powinna być bogata nasza dieta oraz ile razy w ciągu dnia i kiedy powinniśmy je spożywać. Cała prawda o ilości i jakości spożywanych posiłków, czyli o piramidzie żywieniowej. Czytaj więcej
Jak jeść dla zdrowia
Jak jeść dla zdrowia16 lat temu
"Jemy po to, by żyć, a nie żyjemy po to, by jeść”. Te słowa powinny nam towarzyszyć każdego dnia jeśli chcemy zachować zdrowie, urodę i dobre samopoczucie do późnej starości. Co zatem jeść i jak często? Jakie techniki kulinarne stosować? Czytaj więcej

Redakcja poleca

REKLAMA