Absolwentka Wydziału Nauki o Zdrowiu, doktorantka I Wydziału Lekarskiego Warszawskiego Uniwersytetu Medycznego.

Doświadczenie zawodowe zdobywała już w trakcie studiów współpracując z pacjentami warszawskich szpitali, dziećmi uczęszczającymi do przedszkoli integracyjnych oraz pensjonariuszami domów opieki społecznej.  Tam spotykała się ze złożonymi problemami osób z nadwagą, otyłością i niedożywieniem oraz towarzyszącym tym stanom dolegliwościom. Aktywnie uczestniczyła w programie edukacyjnym dotyczącym właściwego sposobu żywienia przeprowadzonym wśród  dzieci z warszawskich szkół podstawowych.

Po uzyskaniu tytułu zawodowego swoje doświadczenie pogłębiała udzielając porad osobom chcącym pozbyć się nadmiaru kilogramów. Obecnie jako doradca żywieniowy SetPoint zajmuje się układaniem indywidualnych programów żywieniowych dla swoich pacjentów, którym proponuje smaczne, łatwe i szybkie do przygotowania dania. Poza tym jest autorką artykułów i wykładów poświęconych tematyce żywienia.

Jest osobą pogodną i otwartą, która za największą nagrodę za pracę uważa uśmiech zadowolonego z efektów pacjenta.

www.setpoint.pl

Jajka
Jajka16 lat temu
Jajka to odżywcze, niedrogie i popularne jedzenie. Wartość odżywcza jajek stanowi znaczący wkład w przeciętną dietę. Czytaj więcej
Działanie składników odżywczych
Działanie składników odżywczych16 lat temu
Sporządzając indywidualny schemat żywienia musimy wziąć pod uwagę działanie składników odżywczych na organizm. Dowiedz się, po co potrzebne są nam określone składniki odżywcze: tłuszcze, białko, węglowodany i cukry. Czytaj więcej
Dieta długookresowa
Dieta długookresowa16 lat temu
Wydaje się, że każdy człowiek w pewnym momencie swojego życia stosuje dietę odchudzającą, aby poprawić swoje zdrowie, wygląd i samopoczucie. Kluczem do sukcesu może być dieta długookresowa, czyli permanentna zmiana nawyków żywieniowych. Na czym dokładnie polega dieta długookresowa? Czytaj więcej

Redakcja poleca

REKLAMA