Szaszłyki z ryby - przepis składniki i przygotowanie

Sezon grillowy w pełni!
Weronika Kwaśniak / 23.04.2015 11:30
DRUKUJ PRZEPIS
Poziom trudności: łatwy
Składniki:
  • 12 cienkich plastrów boczku
  • 1/2 kg polędwiczek z dorsza lub innych filetów rybnych
  • sok z cytryny
  • przyprawa ziołowa do ryb
  • patyczki do szaszłyków
Przygotowanie:

Sprawdź przepis na szaszłyki z ryby!

  1. Polędwiczki z dorsza skrop sokiem z cytryny, przypraw.
  2. Podziel na cząstki, każdą zawiń w plaster boczku.
  3. Nadziewaj na patyczki do szaszłyków.
  4. Piecz na grillu, aż boczek stanie się rumiany.

Sprawdź inne przepisy na dania z grilla:

DRUKUJ PRZEPIS

Redakcja poleca

REKLAMA