Sztuczki cukierników - porady kulinarne
Stań się profesjonalnym cukiernikiem!

- Robert Grotkowski
Opublikowano: 21.08.2013, 12:31
Reklama
Przygotowanie ciasta może być świetną zabawą, w której z chęcią wezmą udział dzieci. Pamiętaj tylko, by najpierw przygotować wszystkie składniki. Sprawdź też, czy masz potrzebne do wyrobu ciasta narzędzia i naczynia, a także włóż strój, którego nie będzie ci żal zabrudzić.
Reklama
Poznaj sztuczki cukierników i stosuj je, a zawsze i z łatwością upieczesz wyborne kruche babeczki, delikatne bezy, wspaniale wyrośnięte ptysie i eklerki, wilgotne i miękkie placki drożdżowe i puszyste piaskowe murzynki.
Pyszne ciasta i desery - forum >>
Reklama
fot. A. Rogalski, Dreamstime.com(4)
Reklama
Reklama
Reklama