Przepisy Magdy Gessler - grillowany imbirowy ananas z miodem
Genialny deser, który przygotowuje się równie szybko jak rozkoszuje jego smakiem. Ananas musi być bardzo dojrzały.
- Magda Gessler
Opublikowano: 17.05.2013, 08:10
Reklama
Czas przygotowania: 25 min
Ilość porcji: 2
Stopień trudności: Łatwe
Składniki:
- ananas
- imbir kawałek 2 cm
- miód 2 łyżki
Reklama
Przygotowanie:
- Ananasa obrać, pokroić w plastry.
- Imbir obrać, zetrzeć na tarce o małych oczkach.
- Wymieszać imbir z miodem, posmarować plastry ananasa, zostawić na 10 minut. Grillować z obu stron.
Magda Gessler jest restauratorką
i redaktor naczelną serwisu Smaki Życia.pl

Reklama
Reklama
Reklama