Mgr inż. żywienia człowieka i dietetyki.

Absolwentka Wydziału Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie. Pracę magisterską poświęciła zagadnieniu diety w okresie laktacji a profilaktyce alergii u dziecka. Ukończyła również Podyplomowe Studia Poradnictwa Żywieniowego i Dietetycznego SGGW. Temat pracy dyplomowej: „Otyłość jako schorzenie predysponujące do powstania cukrzycy typu 2”. Obecnie Dietetyk w Europejskim Centrum Leczenia Otyłości w Warszawie. Występuje w mediach jako ekspert ds. żywienia człowieka i dietetyki. Praca to dla niej prawdziwa pasja. www.beznadwagi.pl

Jak jeść podczas przeziębienia
Jak jeść podczas przeziębienia12 lat temu
Gorączka, ból gardła, zatkany nos odbierają nam apetyt, ale trzeba jeść, żeby nabierać sił. W czasie przeziębienia powinniśmy szczególną uwagę poświęcić temu, co jemy, aby zregenerować siły, wzmocnić odporność i szybko wrócić do zdrowia. Czytaj więcej
Jesienna dieta odchudzająca
Jesienna dieta odchudzająca12 lat temu
Nawet pochmurna jesień nie musi psuć postanowień w sprawie odchudzania. Zacznij już dziś, a przywitasz wiosnę bez paru kilogramów. Proponujemy jesienną dietę odchudzającą dla kobiet i mężczyzn. Czytaj więcej