1
z
21
fot. AKPA
Warsztaty kulinarne Almette z Andrzejem Polanem
Wszyscy uczestnicy zostali ubrani w fartuchy kuchenne COOkie i byli tym faktem zachwyceni
2
z
21
fot. AKPA
Warsztaty kulinarne Almette z Andrzejem Polanem
Przybyli goście zostali podzieleni na 3 grupy "operacyjne". Pierwsza grupa miała za zadanie wykonać krem dyniowy z serem Almette Śmietankowym i żurawinami
3
z
21
fot. AKPA
Warsztaty kulinarne Almette z Andrzejem Polanem
Oraz racuszki z granolą i śliwkami
4
z
21
fot. AKPA
Warsztaty kulinarne Almette z Andrzejem Polanem
Tak powstawała zupa dyniowa
5
z
21
fot. AKPA
Warsztaty kulinarne Almette z Andrzejem Polanem
Efekt końcowy - zupa dyniowa z imbirem i żurawiną oraz "kleksem" z serka Almette
6
z
21
fot. AKPA
Warsztaty kulinarne Almette z Andrzejem Polanem
Zupa-krem była pyszna!
7
z
21
fot. AKPA
Warsztaty kulinarne Almette z Andrzejem Polanem
Do zupy dyniowej przygotowywano racuchy drożdżowe ze śliwkami i granolą orzechową
8
z
21
fot. AKPA
Warsztaty kulinarne Almette z Andrzejem Polanem
Efekt końcowy - racuchy ze śliwkami i orzechami oraz serkiem Almette
9
z
21
fot. AKPA
Warsztaty kulinarne Almette z Andrzejem Polanem
Druga grupa miała przyrządzić ruloniki makaronowe i crosstini pszenne z pstrągiem wędzonym, chrzanowym serkiem Almette i ogórkami kiszonymi
10
z
21
fot. AKPA
Warsztaty kulinarne Almette z Andrzejem Polanem
Druga grupa w akcji
11
z
21
fot. AKPA
Warsztaty kulinarne Almette z Andrzejem Polanem
Ruloniki makaronowe z sałatką z rukoli i pomidorów
12
z
21
fot. AKPA
Warsztaty kulinarne Almette z Andrzejem Polanem
Crosstini pszenne z pastą z pstrąga wędzonego
13
z
21
fot. AKPA
Warsztaty kulinarne Almette z Andrzejem Polanem
Trzecia grupa miała przygotować langose z serkiem Almette, śmietaną i zieloną cebulką
14
z
21
fot. AKPA
Warsztaty kulinarne Almette z Andrzejem Polanem
Formowanie ciasta na langose pod wodzą zaufanych kucharzy z Soul Kitchen oraz pod okiem uważnych uczennic
15
z
21
fot. AKPA
Warsztaty kulinarne Almette z Andrzejem Polanem
Uczestniczki warsztatów kulinarnych
16
z
21
fot. AKPA
Warsztaty kulinarne Almette z Andrzejem Polanem
Smażenie langosy
17
z
21
fot. AKPA
Warsztaty kulinarne Almette z Andrzejem Polanem
Langose w głębokim oleju
18
z
21
fot. AKPA
Warsztaty kulinarne Almette z Andrzejem Polanem
Langos z serkiem Almette
19
z
21
fot. AKPA
Warsztaty kulinarne Almette z Andrzejem Polanem
Langose były pyszne
20
z
21
fot. AKPA
Warsztaty kulinarne Almette z Andrzejem Polanem
I bardzo szybko znikały z tacy!
21
z
21
fot. AKPA
Warsztaty kulinarne Almette z Andrzejem Polanem
Restauracja Soul Kitchen, ul. Noakowskiego 16 (wejście w bramie), Warszawa