Proszę_o_najprostszy_przepis_na_szparagi

napisał/a: ~Karol Piotrowski 2012-04-29 23:22
On 1 Kwi, 10:45, Bbjk wrote:
> W dniu 2012-04-01 10:10, Tom pisze:
>
> > Adres odnośnie gotowania dostałem już tutaj wcześniej.
> > Co do sosu, to dla mnie wyższa szkoła jazdy. Może kiedyś spróbuję.
>
> On tylko wydaje się być trudnym w robocie, ale faktycznie, pomalutku
> dojdziesz do wszystkiego.
Trudne to jest przygotowywanie ciasta francuskiego;)
Sosy emulsyjne sa banalne, jak ktos nie chce byc madrzejszy i isc na
skroty w stylu 'e tam, po co ta laznia wodna, wrzuce do garnka na maly
plomien i bedzie git', albo 'o, troche zoltka mi wpadlo, ale to nie
szkodzi'.

Pozdrawiam,
--
Karol Piotrowski