Ikselko.....

napisał/a: ~Anai 2012-06-03 02:48
W dniu 03.06.2012 00:53, Ikselka pisze:
> Dnia Sat, 02 Jun 2012 23:37:12 +0200, Anai napisał(a):
>
>> i wołowina po
>> burgundzku Ewy (siostry Ani)
>
> A co w nim było oryginalnego, że jest przypisywany konkretnej osobie? -
> danie wszak znane i to w różnych wersjach.

A to musi być coś oryginalnego, w sensie niepowtarzalnego?
Ten konkretny przepis na tę konkretną wersję podany przez tę konkretną
osobę odpowiada mi, nawet bardzo mi odpowiada.
Czy taka odpowiedź Cię satysfakcjonuje? :P

--
Pozdrawiam
Anai

*****e-mail: www.cerbermail.com/?Y8Pg93XYwQ ******gg:1737648******
***** http://photo-of-anai.gu.ma/ *****
"Tylko pokłady bezinteresownego skurwysyństwa mają nieograniczone
możliwości regeneracyjne."
napisał/a: ~Ikselka 2012-06-03 13:32
Dnia Sun, 03 Jun 2012 02:48:30 +0200, Anai napisał(a):

> W dniu 03.06.2012 00:53, Ikselka pisze:
>> Dnia Sat, 02 Jun 2012 23:37:12 +0200, Anai napisał(a):
>>
>>> i wołowina po
>>> burgundzku Ewy (siostry Ani)
>>
>> A co w nim było oryginalnego, że jest przypisywany konkretnej osobie? -
>> danie wszak znane i to w różnych wersjach.
>
> A to musi być coś oryginalnego, w sensie niepowtarzalnego?
> Ten konkretny przepis na tę konkretną wersję podany przez tę konkretną
> osobę odpowiada mi, nawet bardzo mi odpowiada.
> Czy taka odpowiedź Cię satysfakcjonuje? :P

Aż? - bez przesady, żeby aż o satysfakcję miało chodzić.
--
"@warczyslaw: Jak doprowadzono do tego, że nie można znaleźć asystenta,
który by nie znał
zafałszowanej wersji historii a znał prawdziwą. Jak to się stało, że
fałszywa wiedza stała się
tak powszechna, ze każdy głupi Amerykanin ją zna?" - z komentarzy pod
tekstem http://tiny.pl/hpbxf