1
z
15
Panna cotta - jak zaserwować ten deser?
Włoski deser w wersji czekoladowej obsypany orzechami - szczególnie słodka wersja.
2
z
15
Panna cotta - jak zaserwować ten deser?
Panna cotta w musie z marakui
3
z
15
Panna cotta - jak zaserwować ten deser?
Panna cotta niestandardowo - w kolorze jagodowym. Taki efekt uzyskamy z pomocą borówek.
4
z
15
Panna cotta - jak zaserwować ten deser?
Panna cotta w towarzystwie świeżych truskawek i tartej białej czekolady.
5
z
15
Panna cotta - jak zaserwować ten deser?
Panna cotta z kandyzowanymi wiśniami i płatkami migdałowymi.
6
z
15
Panna cotta - jak zaserwować ten deser?
Panna cotta udekorowana karmelem, podana z owocami i musem.
7
z
15
Panna cotta - jak zaserwować ten deser?
Panna cotta w sosie karmelowym.
8
z
15
Panna cotta - jak zaserwować ten deser?
Panna cotta podana na brzoskwiniach z czekoladowym sosem.
9
z
15
Panna cotta - jak zaserwować ten deser?
Deser z laską wanilii i skórką pomarańczową.
10
z
15
Panna cotta - jak zaserwować ten deser?
Panna cotta klasycznie - z sosem i owocami.
11
z
15
Panna cotta - jak zaserwować ten deser?
Panna cotta z galaretką.
12
z
15
Panna cotta - jak zaserwować ten deser?
Panna cotta a'la flan - w pucharkach.
13
z
15
Panna cotta - jak zaserwować ten deser?
Panna cotta z senchą - japońską herbatą o wspaniałym aromacie.
14
z
15
Panna cotta - jak zaserwować ten deser?
Panna cotta z malinami i kakao, podana w pucharku.
15
z
15
Panna cotta - jak zaserwować ten deser?
Pomysł na szybki deser dla ukochanej osoby - wykorzystaj dowolną formę w kształcie serca.