Lekarz chorób wewnętrznych, specjalista reumatolog, konsultant dietetyki.

W latach 1995-1998 asystent naukowo-badawczy w Instytucie Żywności i Żywienia w Warszawie. W latach 2003-2004 ukończyła Podyplomowe Studia Poradnictwa Dietetycznego na Wydziale Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji (SGGW). W roku 2003 uzyskała certyfikat  udziału w szkoleniu "Współczesne metody leczenia nadwagi i otyłości w Polsce i zagranicą". Posiada ponad 10-letnie doświadczenie w zakresie terapii otyłości i chorób współistniejących. Autorka licznych publikacji z zakresu zasad prawidłowego odżywiania i zaburzeń metabolicznych, ekspert w radzie ekspertów w ogólnopolskiej kampanii informacyjnej "Uwolnij się od toksyn" (2006 r.). Brała udział w roku 2008 w programach "Agentka do zadań specjlanych" w TVN Style jako konsultant dietetyki. Kordynator w ogólnopolskiej kampanii społeczno-edukacyjnej "Odchudzamy Polaków", organizowanej pod patronatem Polskiego Towarzystwa Badań nad  Otyłością (2009 r.). Członek Polskiego Towarzystwa Praktycznego Leczenia Nadwagi i Otyłości. Częsty gość programów telewizyjnych i radiowych. www.beznadwagi.pl

Co jeść by pracować i uczyć się efektywnie
Co jeść by pracować i uczyć się efektywnie16 lat temu
Zdolności kojarzenia, zapamiętywania i koncentracji poprawiają się w miarę intensywności uczenia się, ale zależą także od tego, co jest na twoim talerzu. Zadbaj o swój mózg. Sprawdź, co jeść, by pracować i uczyć się efektywnie. Czytaj więcej

Redakcja poleca

REKLAMA