Jedzenie na wzmocnienie

Antybiotyki bez recepty, witaminy na kilogramy. A wszystkie bezpieczne i zdrowe, bo w stu procentach naturalne!
/ 24.11.2009 11:42
Czy wiesz, że masz w kuchni doskonałą amunicję na wirusy i bakterie? To ukryte w jedzeniu witaminy, minerały i inne substancje aktywne. Są skuteczniejsze nawet od tych w tabletkach, bo organizm lepiej je przyswaja. Dzięki temu jest gotowy na to, by odeprzeć atak przeziębienia i grypy. Abyś wiedziała, co podawać domownikom, przedstawiamy ci 9 superzdrowych produktów. Każdy z nich sprawia, że układ odpornościowy pracuje na wyższych obrotach.

Wśród domowych specjałów są i takie, które od tysiącleci uznaje się za zwalczające infekcje leki. Na następnych stronach przeczytasz, co robić, aby nie traciły cennych właściwości, i jak poszczególne produkty włączać do codziennego jadłospisu. Na zdrowie i smacznego!
SKOMENTUJ
KOMENTARZE (1)
/25.11.2009 12:06
Na blogu rimmla mozna równeiz poczytac na temat sposobów na wzmocnienie sie jesienia.A to wobec wszedobylskiej grypy jest bardzo wazne.