POLECAMY

wyniki z krwi u niemowlaków

napisał/a: Joanna1978 , 2007-11-15 18:55
mam 3 miesięcznego synka oto wyniki z krwi które przekraczają normę MCV 85 (norma 73-84 MCH 29,3 (norma 24,5-29,0), Rozmaz manualnie - Kwasochłonne 8 (norma 1-5). Jest karmiony piersią. Proszę o pomoc. DZIęKI [/b]